top of page

مصطفی تاجزاده را بهتر بشناسیم

  • Writer: Soheil Parhizi
    Soheil Parhizi
  • Apr 22, 2017
  • 4 min read

مصطفی تاجزاده: شرکت نکردن در انتخابات به معنی رای دادن به آقای رییسی است

تاجزاده در گفتگو با آینه نشریه داخلی دانشگاه پلی تکنیک: «باید افرادی را انتخاب کنیم که حتما تخصص لازم را داشته باشند بی توجهی به این موضوع مشکل ساز است اما صرف تخصص در این زمینه کافی نیست. ما متخصص هایی داریم که چون سیاسی نیستند در برابر دستگاههای امنیتی و دولت پنهان آسیب پذیرند»

حال ببینیم مصطفی تاجزاده که از لزوم تخصص صحبت می‌کند، کیست و چه تخصصی دارد!

به علت عدم اطلاعرسانی و سرکوب رسانه‌‌های مستقل، شاید خیلی‌ از هم میهنان به خصوص نسل جدید نمی‌دانند که مصطفی تاجزاده به عنوان بازجوی زندانیان سیاسی در دهه ۶۰ ایفای نقش کرده است!

تاجزاده معاون سیاسی وزارت کشور دولت خاتمی که به «دوران طلائی امام» هم باور دارد نه تنها منکر تقلب در انتخابات ۱۳۸۸ شده، در سال ۱۳۹۲ از داخل زندان اوین که گویا دفتری مجهز به اینترنت است، برای حسن روحانی کمپین انتخاباتی راه انداخته بود! از همان زندان فرضی‌ منتقدان توافق هسته‌ای در ژنو را «تکفیری»، «داعشی شیعی» و «حرامخوار» نامید!

لازم به ذکر است همسر تاجزاده "فخرالسادات محتشمی پور" دختر عموی سید علی‌اکبر محتشمی‌پور از بنیانگذاران حزب‌الله لبنان و دختر خاله حسین صفارهرندی معاون مدیرمسئول و سردبیر روزنامهٔ کیهان و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت احمدی‌نژاد است.

لطفاً جهت کسب اطلاع از انگیزه‌های مالی‌ تاجزاده و همسرشجهت حفظ نظام به گزارشی در مورد میلیون‌ها دلار در حساب محتشمی پور در بانک‌های خارج از کشور رجوع کنید! وی وزیر کشور کابینه دوم میر حسین موسوی در زمان کشتار ۱۳۶۷، از بنیانگذاران حزب‌الله لبنان و تا ۱۵ فروردین ۸۹ دبیرکل کنفرانس بین‌المللی حمایت از قدس بوده است. محتشمی پور همچنین در کنار خلخالی و دیگر نمایندگان جناح چپ مجلس از صدام حسین در جریان حمله به کویت حمایت کرد و خواستار اتحاد ایران با صدام برای جنگ با آمریکا شده بود!.

یکی‌ از کاربران بالاترین نوشته است: «تاجزاده ثابت کرد که فرقی بین اصلاح طلب و اصول گرا نیست. باید حقیقت را به مردم که خود کم و بیش آن را میدانند بگویید. اینکه در هر دوره برای یک نفر نقش لولو تعریف میکنند و آنها انگار از روی فیلم نامه نقش بازی میکنند که ترس ایجاد کنند و نقش اطلاح طلبان هم دامن زدن به این ترس و رو کردن یک الترناتیو به عنوان منجی است مثل جلیلی یا همین رئیسی.»

و هم میهن دیگری پرسیده: «یعنی‌ مثلا یه آخوند در چه رشته تخصص داره که بدرد مملکت داری می‌خوره؟ آقای روحانی تخصصش چیه که باید ریس جمهور بشه؟ به حق چیزهای نشنیده (که حالا شنیدیم)»

کاربران دیگری هم نسبت به گذشته تاجزاده کنجکاوی به خرج داده اند: «راستی آقای تاجر زاده در سال ۶۷ یا کمی قبل تر از آن خود شما مشغول چه کاری بودید. یعنی کار ها و افکار شما دقیقا چقدر با این آیت الله قتل عام فرق داشت که حالا ملت را از ایشان می ترسانید؟»

حال با توجه به سوالاتی که در ذهن بسیاری از فعالین سیاسی و نسل جوان شکل گرفته، توجه شما را جلب می‌کنیم به توضیحات آرسام محمودی در مورد سوابق تاجزاده بر اساس اسناد و شواهد:

یکی از ویژگی‌های انقلاب ۵۷ ایران، ازدیاد و فراوانی گروه‌های تروریستی و هفت‌تیرکش، درست پیش از وقوع انقلاب است، روزنامه ستاره صبح در شماره ۴۸۴ خود که به تاریخ ۱۸ بهمن ۹۵ انتشار یافت، در مقاله‌ای به قلم مازیار حسینی به بخشی از فعالیت‌های یکی از این گروه‌های تروریستی به نام "فلق" و ذکر ترقه‌بازی‌هایشان پرداخته است. بخشی از مقاله فوق:

«اعضای گروه فلق قبل از عزیمت به امریکا، تحت تأثیر فعالیت گروه‌های چریکی و سخنرانی‌های علی شریعتی و وارد مسائل سیاسی شده بودند. "مصطفی تاجزاده" از بنیانگذاران گروه [تروریستی] فلق قبل از عریمت به امریکا وارد فعالیت‌های سیاسی شد. ... حسن واعظی از مؤسسان دیگر گروه، فعالیت سیاسی خود را از دبیرستان شروع کرد و تحت تأثیر محمدعلی رجایی، معلم ریاضی دبیرستان، تحصیل را نیمه‌کاره رها کرد و به امریکا رفت.

... فلق به معنی شکافنده بود. این نام بر اساس تفألی به قرآن انتخاب شده و در اواخر سال ۱۳۵۶۶ روی گروه گذاشته شد. اعضای گروه نیز تصمیم گرفته بودند برای مبارزه، تحصیل در امریکا را رها کرده به ایران بازگردند. اعضای فلق پس از این تصمیم به دو گروه تقسیم می‌شوند، شماری از اعضای گروه از طریق مهدی عراقی و مرتضی مطهری ابتدا به سوریه و لبنان رفتند و در کمپ‌های فلسطینی به فراگیری تعالیم نظامی پرداختند. تعلیمات حدود یک ماه به طول کشید و مرکب بود از آشنایی با انواع مواد منفجره و چگونگی ساخت آن، تیراندازی با اسلحه و ...

پس از پایان دوره، سرانجام این گروه به ایران بازگشتند. اعضای آموزش دیده گروه[تروریستی] فلق که طی آموزش‌های لبنان حدود ۵۰ بمب دست‌ساز درست کرده و با خود به ایران آورده بودند و از آن‌ها در درگیری‌ها استفاده می‌کردند. گروه فلق تقریباً در کلیه درگیری‌های ۲۱ و ۲۲ بهمن شرکت داشت. گروه نزدیک به ۴۰۰ نفر را آموزش نظامی داده و همین گروه‌های آموزش دیده در میان توده‌های مردم توانستند به تدریج پادگان‌ها و کلانتری‌ها را تصرف کنند.»

Comments


خبر‌های ویژه
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Also Featured In

    Like what you read? Donate now and help us provide fresh news and analysis for our readers   

© 2017 by "Sepidedam.com"  Email: info@sepidedam.com

Switzerland

  • Facebook App Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Google+ App Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube Social  Icon
bottom of page