top of page

منقل و وافور و شورش

  • Writer: Soheil Parhizi
    Soheil Parhizi
  • Apr 29, 2017
  • 3 min read

داریوش اقبالی اخیرا در مصاحبه با بی‌ بی‌ سی‌ فارسی: "این رژیم بچه آن رژیم است".

او همچنین در این مصاحبه گفته است در زمانی‌ که در ده زندگی‌‌شان روال و آرامشی پیدا کرده بود، زمین‌های پدرش دراصلاحات ارضی از دست میرود.

محمد مایلی کهن نیز در یک مصاحبه گفته است "داریوش در کنار امام (خمینی)، علی‌ شریعتی‌، شهید بهشتی‌، ... نقش اساسی‌ در شکل گیری انقلاب ما داشت."

صفحه فریدام مسنجر - قاصدان آزادی وابسته به مجاهدین خلق داریوش را «خواننده محبوب و مردمی» و نامیده در مطلبی در ارتباط با این مصاحبه نوشته است:

"مصاحبه بسیار جالب داریوش اقبالی خواننده محبوب و مردمی در باره زندان زمان شاه و شکنجه‌های روحی که بر وی وارد شد

داریوش خواننده محبوب و آزادیخواه در بخشی از مصاحبه سه قسمتی اخیر خود با بی‌بی سی، ناگفته هایی را از دلایل دستگیری خود در زمان شاه ، حبس ۹ ماهه ( که شش ماهش در سلول انفرادی گذشت) و برگزاری صحنه اعدام مصنوعی برایش، سخن میگوید. بعد از رهایی از زندان، ساواک او را وادار میکند که برای تولد شاه ترانه سفارشی "طلایه دار" را بخواند. او که به هیچوجه سیاسی نبود از برخورد ساواک و سانسور آثار هنری و محرومیتش از دسترسی به رادیو تلویزیون دولتی ، فهمید که در چه کشوری زندگی میکند. در واقع این اختناق رژشم سلطنتی و سپس رژیم اسلامی بود که او را بدل به یک خواننده معترض و مردمی کرده است. او در این مصاحبه ، به درستی این رژیم را بچه آن رژیم میداند! "

ما در سپیده دم مصاحبه‌ها و اطلاعات مختلف را در این رابطه جمع آوری و در یک ویدیو کنار هم قرار دادیم. لطفاً این ویدیو را ببینید و قضاوت در ارتباط با محبوب و مردمی بودن داريوش، ابى و گوگوش با شما

دکتر بهروز خسرو زاده استاد علوم سیاسی در آلمان در ارتباط با مصاحبه داریوش اقبالی با بی‌ بی‌ سی‌ نوشته:

داریوش اقبالی اخیرا مصاحبه یی با بی‌ بی‌ سی‌ نموده و گفته که این "رژیم بچه آن رژیم است" و از ۹ ماه زندانی (۶ ماه انفرادی) و آزار و شکنجه در رژیم قبلی‌ صحبت نموده و مجبورش کرده اند آهنگ "طلایه دار" را در هیبت شاه بخواند!. رژیم سلطنتی آزادی‌های سیاسی را سرکوب می‌نمود اما حق این نیست که با وافور و منقل به آن تاخت. داریوش اقبالی در هم بر هم زیاد خواند و کسی‌ هم جلوش را نگرفت. ترانه "بوی گندم" را خواند که سرتا پا سیاسی بود (خودش کمترین سواد سیاسی نداشت) و کسی‌ جلو ‌اش نگرفت. ترانه "شقایق" را خواند که به گفته ترانه سرا اردلان سر افراز برای مرحوم خسرو گلسرخی سروده شده بود و احدی جلو آنرا نگرفت. داریوش اقبالی به دلیل مصرف مواد مخدر بازداشت شده بود چند صباحی! اگر هم فشاری بابت چند آهنگ سیاسی به ایشان آوردند به شدت اغراق می‌کند.

در خطه جنوب ما خواننده‌ یی کوچه و بازار داشتیم به نام "امیر گلنوازان". خوزستانی‌ها و به خصوص آبادانی‌ها ایشان را دوست داشتند (امیر گلنوازان ۲۰۱۰ درگذشت). در آورده بودند که روزی گلنوازان با زیر شلواری در سردر خانه ایستاده بوده که می‌بیند پاسبانی داریوش و فرهاد دو خواننده‌ شهیر را (به اتهام مواد مخدر) به سوی زندان میبرد. گلنوازان با زیر شلواری به سمت آنها میدود و دست خود را بر دوش پاسبان و داریوش می‌اندازد و میگوید: "سرکار سرکار، ولک کجا میخاین ما سه‌ تای رو ببرین؟"!

با اغراق و تحریف به جنگ تاریخ رفتن دیده بودیم، وافور و منقل هم اضافه شد!

Comentários


خبر‌های ویژه
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Also Featured In

    Like what you read? Donate now and help us provide fresh news and analysis for our readers   

© 2017 by "Sepidedam.com"  Email: info@sepidedam.com

Switzerland

  • Facebook App Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Google+ App Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube Social  Icon
bottom of page